De schietverenging is opgericht in 1954 door een groep enthousiaste schutters. Het doel van de vereniging is het beoefenen en promoten van de schietsport in de ruimste zin.

Naast de eigen competitie, is er ook de jaarlijkse competitie tussen ons en schietvereniging St. Antonius uit Oud-Zevenaar.

Tevens organiseren wij schietavonden voor bedrijven, buurtverenigingen, sportclubs, verjaardagen en noem maar op. Klik op de pagina Arrangementen voor meer informatie.

GEWEERSCHIETEN

Bij ons wordt er met luchtdrukgeweren geschoten van het kaliber 4.5 mm. De competitie bestaat uit 3 periodes van 10 weken, waarvan 8 wedstrijd weken gevolgd door 2 inhaal weken. De vierde periode is de zogenaamde promotie en finale ronde. De 5 beste schutters strijden om de kampioenstitel, terwijl de anderen strijden om een plekje in een hogere groep of om juist hun plek in een groep te verdedigen.

Kom eens op een donderdag avond (20.00-22.00 uur) of zondag ochtend (11.00-13.00 uur) kijken en schiet met ons mee!

PISTOOLSCHIETEN

 Wij schieten met een luchtdrukpistool van het kaliber 4.5mm. de competitie bestaat uit de ‘’grote competitie’’ van 20 weken en de ‘’kleine competitie’’ van 10 weken.